Politica de retur

Politica de Retur pentru Lucrări Artistice

Având în vedere natura personalizată și unică a lucrărilor artistice comandate de la piassoniart.com, dorim să vă informăm cu privire la politica noastră de retur:

  1. Lucrări Personalizate: Lucrările artistice realizate la comandă sunt create special pentru dumneavoastră, așa cum sunt prezentate in shop sau ținând cont de specificațiile și dorințele personale indicate în momentul plasării comenzii. Astfel, aceste lucrări nu pot fi returnate după ce au fost finalizate și livrate.

  2. Calitatea Lucrării: Ne angajăm să oferim lucrări de cea mai înaltă calitate, respectând cu strictețe detalii și specificații. Dacă există orice neconformitate sau defect în ceea ce privește calitatea lucrării, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta posibile soluții.

  3. Comunicare Eficientă: Înțelegem importanța comunicării în procesul de creare a unei lucrări artistice. De aceea, vom menține un dialog constant cu dumneavoastră pe parcursul realizării lucrării pentru a ne asigura că rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.

  4. Fără Surprize: În cazul în care, din motive neașteptate, lucrarea comandată nu poate fi finalizată în parametrii discutați, vă vom informa în timp util și vă vom oferi opțiuni alternative sau posibilitatea de anulare a comenzii.

  5. Înțelegere și Respect: Respectăm fiecare client și ne dorim să fiți satisfăcuți de alegerea făcută. În cazul unor situații neprevăzute sau nemulțumiri, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta și a găsi o soluție benefică pentru ambele părți.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales piassoniart.com. Fiecare lucrare este o extensie a sufletului și imaginației noastre, iar satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră supremă.

 

Ultima modificare: 01.10.2023

Icoane

Icoane pe tocător